Cetilistat CAS.282526-98-1

Cetilistat CAS.282526-98-1

Το cetilistat είναι ένας αναστολέας λιπάσης που ανακαλύφθηκε από την Alizyme Therapeutics Limited με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Norgine απέκτησε όλα τα δικαιώματα για το προϊόν από την Alizyme τον Οκτώβριο του 2009. Το 2003, η Takeda απέκτησε τα δικαιώματα ανάπτυξης και εμπορευματοποίησης για την Ιαπωνία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κόνις απώλειας βάρους Cetilistat CAS 282526-98-1 Για καυστήρα λίπους

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Cetilistat, ATL-962, Cetilistat, Cetislim


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Το cetilistat είναι ένας αναστολέας λιπάσης που ανακαλύφθηκε από την Alizyme Therapeutics Limited με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Norgine απέκτησε όλα τα δικαιώματα για το προϊόν από την Alizyme τον Οκτώβριο του 2009. Το 2003, η Takeda απέκτησε τα δικαιώματα ανάπτυξης και εμπορευματοποίησης για την Ιαπωνία. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2013, το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας ενέκρινε τη Νέα Φαρμακευτική Εφαρμογή των Cetilistat Tablets 120mg για τη θεραπεία της παχυσαρκίας με επιπλοκές, η οποία είναι η πρώτη θεραπεία που ελέγχει την απορρόφηση λιπιδίων που εγκρίθηκε στην Ιαπωνία τη θεραπεία της παχυσαρκίας με επιπλοκές.

Εφαρμογή:
Το Cetilistat είναι φάρμακο σχεδιασμένο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.
Το Cetilistat δρα με τον ίδιο τρόπο όπως το παλαιότερο φάρμακο ορλιστάτη, αναστέλλοντας την παγκρεατική λιπάση, ένα ένζυμο που διασπά τα τριγλυκερίδια στο έντερο. Χωρίς αυτό το ένζυμο, τα τριγλυκερίδια από τη δίαιτα εμποδίζονται να υδρολυθούν σε απορροφήσιμα ελεύθερα λιπαρά οξέα και εκκρίνονται χωρίς να υποστούν ζύμωση.


2.Προδιαγραφές:

Cetilistat Όνομα προϊόντος; Cetilistat
Cetilistat άλλο όνομα; Cetislim
Cetilistat CAS. 282526-98-1
Cetilistat MF; C25H39NO3
Cetilistat MW; 401.58
Προσδιορισμός Cetilistat: 99%
Cetilistat Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρησιμοποίηση Cetilistat: Σκόνες απώλειας βάρους


3. Εφαρμογές:

1. Cetilistat είναι ένα φάρμακο απώλειας βάρους που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση μιας σημαντικής ποσότητας λίπους από το να αφομοιωθεί και να απορροφηθεί στο σώμα.


2. Αυτό το φάρμακο ταξινομείται ως αναστολέας λιπάσης και λειτουργεί απευθείας στο πεπτικό σύστημα όπου εμποδίζει τη δράση ενός λιπολυτικού ενζύμου που ονομάζεται λιπάση. Αυτές οι λιπάσες είναι αυτό που το σώμα χρησιμοποιεί για να αφομοιώσει το λίπος.


3. Ωστόσο, όταν αυτό το φάρμακο χορηγείται δίπλα σε ένα γεύμα, δεσμεύεται στις λιπάσες, εμποδίζοντας έτσι τη διάσπαση του λίπους. Τα λιπαρά που δεν υδρολύονται, απεκκρίνονται στα κόπρανα, με αποτέλεσμα την αυξημένη απέκκριση των λιπών και τη μείωση της απορρόφησης λίπους.


4. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απώλειας βάρους και να διευκολύνει την επαναφορά στο σχήμα των υπέρβαρων ασθενών, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχούς απώλειας βάρους.


4. Λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή

όνομα προϊόντος

Cetilistat

Ψευδώνυμο

ATL-962, Cetilistat, Cetislim

CAS

282526-98-1

MF

C25H39NO3

MW

401.58

Καθαρότητα

99%

Βαθμός

Φαρμακευτική Βαθμολογία

Εμφάνιση

λευκή κρυσταλλική σκόνη

Μάρκα Nmae

HKYC

Πρότυπο

USP

Διάρκεια ζωής

2 χρόνια

Stradge

Κρατήστε σε εξαεριζόμενο, ξηρό και δροσερό μέρος

Στοκ

Μαζικό απόθεμα

Μέθοδοι συσκευασίας

σχεδιασμένα μεταμφιεσμένους τρόπους συσκευασίας, 100% να περάσει από την εγγύηση

Ωρα παράδοσης

εντός 18 ωρών από την επιβεβαίωση της πληρωμής

Πληρωμή

Τ / Τ, Western Union, Money Gram

Χρήση

Το cetilistat είναι αναστολέας λιπάσης. Χρησιμοποιείται για τη μείωση της ποσότητας λίπους που απορροφάται από τη διατροφή ενός ατόμου και του διαβήτη τύπου ΙΙ, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους


Εφαρμογές Cetilistat

Cetilistat


5. Προδιαγραφές προϊόντων

Το Cetilistat είναι ένα φάρμακο απώλειας βάρους που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση μιας σημαντικής ποσότητας λίπους από το να αφομοιωθεί και να απορροφηθεί στο σώμα. Αυτό το φάρμακο ταξινομείται ως αναστολέας της λιπάσης και λειτουργεί απευθείας στο πεπτικό σύστημα όπου εμποδίζει τη δράση ενός λιπολυτικού ενζύμου που ονομάζεται λιπάση. Αυτές οι λιπάσες είναι αυτό που το σώμα χρησιμοποιεί για να αφομοιώσει το λίπος.


Το Cetilistat είναι φάρμακο σχεδιασμένο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το παλαιότερο φάρμακο ορλιστάτης (Xenical) αναστέλλοντας την παγκρεατική λιπάση, ένα ένζυμο που διασπά τα τριγλυκερίδια στο έντερο. Χωρίς αυτό το ένζυμο, τα τριγλυκερίδια από τη δίαιτα εμποδίζονται να υδρολυθούν σε απορροφήσιμα ελεύθερα λιπαρά οξέα και εκκρίνονται χωρίς να υποστούν ζύμωση.

Σε μελέτες σε ανθρώπους, το cetilistat αποδείχθηκε ότι προκαλεί παρόμοια απώλεια βάρους στην ορλιστάτη, αλλά παρήγαγε παρόμοιες παρενέργειες όπως ελαιώδη, χαλαρά κόπρανα, ακράτεια κοπράνων, συχνές κινήσεις του εντέρου και φλεγμαίνει. Είναι πιθανό ότι θα ισχύουν οι ίδιες προφυλάξεις σε αυτή την απορρόφηση οι λιποδιαλυτές βιταμίνες και άλλες λιποδιαλυτές θρεπτικές ουσίες μπορούν να ανασταλούν, απαιτώντας τη χρήση συμπληρωμάτων βιταμινών για την αποφυγή ανεπαρκειών.


6.D ελευθερία , ναυτιλία και εξυπηρέτηση

1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.


Συχνές ερωτήσεις

Ποιους είναι οι όροι πληρωμής

Είναι ευπρόσδεκτη από εμάς της T / T, Weston μονάδα, gram χρημάτων.


Μπορείτε να δώσετε δωρεάν δείγματα

Ναι, μπορείτε να πάρετε δείγματα για έλεγχο, ακόμα και πολύ μικρές ποσότητες, μπορούμε να προετοιμαστούν για σας.


Πόσο σύντομα θα αποσταλούν τα αγαθά

Για δείγματα, θα αποστέλλεται εντός 2-3 ημερών, για τα εμπορεύματα χύμα, συνήθως διαρκεί μία εβδομάδα μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.


Ποιο είναι το στοιχείο αποστολής

Με πλοίο, αεροπορικώς, με ρητή


Πώς είναι το πακέτο

Όπως απαιτείται από τον πελάτη.


Τι είναι η θύρα φόρτωσης

Συνήθως είναι το κύριο λιμάνι της Κίνας, όπως το dalian, το qingdao ή το tianjing κ.λπ.


Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε την εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype, τηλεφώνου κλπ. Για τυχόν προβλήματα που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Hot Tags: cetilistat cas.282526-98-1, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like