AMP Citrate Απώλεια βάρους σε σκόνη

Το κιτρικό ΑΜΡ (επίσης κοινώς ονομαζόμενο κιτρικό 4-αμινο-2-μεθυλοπεντάνιο) είναι πιο γνωστό (και χρησιμοποιείται) για τη δομική ομοιότητά του με το DMAA. Ως εναλλακτική λύση του DMAA, τα φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα, η λεπτή οργανική σύνθεση και ο καταλύτης, τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Φαρμακευτική ακατέργαστη σκόνη ΑΜΡ κιτρικό 1,3-διμεθυλο-βουτυλαμίνη κιτρικό για απώλεια βάρους


Στόχος μας είναι η σκόνη στεροειδών, σκόνη σαρμ, ημιτελικά έλαια και σκόνη πεπτιδίων.

Hotsale: dianabol, deca, anavar, δοκιμή e, tren a, primobolan, mk2866, CJC, GHRP, κλπ.

Whatsapp + 8613302415760 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cindy1114@yccreate.com

Μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε αμφιβολία αμφιβάλλετε και θα απαντήσουμε μέσα σε 12 ώρες.
Μπορούμε να προσφέρουμε ποικιλία διακριτικών πακέτων για την επιλογή σας, μπορούμε επίσης να δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πακέτο και την έκφραση που είναι η ασφαλέστερη για τη χώρα σας σύμφωνα με την πολυετή πείρα μας.AMP Citrate Γρήγορες λεπτομέρειεςόνομα προϊόντος AMP Citrate
Ψευδώνυμο 1,3-διμεθυλο-βουτυλαμίνη, κιτρικό άλας 4-αμινο-2-μεθυλοπεντανίου
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C12H23NO7
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 293.31
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,0%
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση λίπος καυστήρα, απώλεια βάρους
Αποθήκευση αποθηκεύονται σε δροσερούς, ξηρούς και αεριζόμενους χώρους, μακριά από πυρκαγιά.
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο ή ως μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


AMP Citrate Descrip


Το κιτρικό ΑΜΡ είναι μια ένωση με πολλά ονόματα. Ορισμένοι μπορεί να την αναφέρουν ως μεθυλπενταναμίνη, ενώ άλλοι το ονομάζουν 1,3-διμεθυλοβουτυλαμίνη. Ό, τι και αν ονομάζεται, υπάρχει ένα πράγμα που είναι βέβαιο, αυτή η ένωση έχει μια αξιοσημείωτη δομική ομοιότητα με το συστατικό DMAA, κάποτε δημοφιλές σε πολλούς καυστήρες λίπους και προ-προπόνηση. Ως εκ τούτου, αυτό το νέο συστατικό είναι πλέον γνωστό ως το "επόμενο DMAA".


Διαφορά μεταξύ AMP Citrate και DMAA


Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το κιτρικό ΑΜΡ είναι πολύ στενό σε σχέση με το DMAA ή την 1,3-διμεθυλαμυλαμίνη. Η στενή σχέση μεταξύ αυτών των δύο ενώσεων μπορεί να αποδειχθεί καλύτερα από το γεγονός ότι το κιτρικό ΑΜΡ (μεθυλοπεταναμίνη) και το DMAA (ΑΚΑ μεθυλοεξαναμίνη) μοιράζονται την ίδια βασική δομή, αλλά το DMAA περιέχει έναν επιπλέον άνθρακα στον σκελετό του. Λόγω αυτών των ομοιοτήτων, οι επιδράσεις του κιτρικού AMP είναι πολύ παρόμοιες με το DMAA. Όταν καταναλώνεται σε μικρές δόσεις, το κιτρικό ΑΜΡ είναι ένα ισχυρό διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ενέργειας, της εστίασης και του μεταβολισμού. Με άλλα λόγια, εάν αναζητούσατε μια εναλλακτική λύση DMAA, αυτό είναι τόσο κοντά όσο θα πάρει ποτέ.


Το DMAA είχε δομική ομοιότητα με τις αμφεταμίνες, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ψευδείς δοκιμές φαρμάκων. Ωστόσο, επειδή το κιτρικό ΑΜΡ είναι ένα βραχύ άνθρακα, διαφοροποιείται περαιτέρω από τις αμφεταμίνες και μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό να οδηγήσει σε ψευδώς θετικά. Αυτό, ωστόσο, είναι εξ ολοκλήρου σκεδαστικό και δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά.


Το AMP Citrate αρχίζει να κάνει το δρόμο του σε προ-προπονήσεις και λίπους καυστήρες. Θεωρείται ότι το AMP θα αποσυρθεί σύντομα ως συστατικό και θα αρχίσει να ενσωματώνεται σε πολλά νέα προϊόντα σε αυτές τις δύο κατηγορίες συμπλήρωσης. Ωστόσο, η ισχύς και η ομοιότητα στη δομή με την DMAA θα μπορούσαν επίσης να το θέσουν στο προσκήνιο των ρυθμιστικών αρχών. Αν θέλετε να δοκιμάσετε συστατικά που είναι παρόμοια με το AMP Citrate, ίσως θέλετε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις AMP Citrate.


Πώς να χορηγήσετε AMP Citrate


Αν χρησιμοποιείτε το ίδιο μοντέλο με το DMAA, θα φανεί το καλύτερο στοίχημα από 10 ως 60 mg. Θα πρέπει να ληφθεί περίπου μισή ώρα προτού να ασχοληθείτε αν ψάχνετε για μια ενεργειακή ώθηση. Εάν χρησιμοποιείτε το AMP Citrate για να βοηθήσετε στην απώλεια λίπους, τότε θα πρέπει να το πάρετε το πρώτο πράγμα το πρωί ή περίπου μισή ώρα προτού να φάτε τα κύρια γεύματά σας. Η ένωση AMP Citrate τώρα βρίσκεται συνήθως σε μια ολόκληρη σειρά προ-προπόνηση και συμπληρώματα λίπους καυστήρα, με τον αριθμό αυτό αναμένεται να αυξηθεί τόσο γρήγορα όσο το θετικό στόμα σε στόμα για τα αποτελέσματα που προσφέρει.


AMP Citrate Stacking


Για όσους αναζητούν μια ακόμα μεγαλύτερη ώθηση της ενέργειας, ίσως είναι μια ιδέα να κοιτάξουμε τη στοίβαξη AMP Citrate με άλλα προϊόντα. Αυτό έγινε συνήθως με DMAA και ήταν η καφεΐνη που χρησιμοποιείται τακτικά στη στοίβα. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το στοίβαγμα AMP Citrate με άλλα δημοφιλή συστατικά πριν την προπόνηση, όπως η βήτα αλανίνη και η κιτρουλίνη. Για γρήγορη απώλεια βάρους, μπορεί να στοιβάζεται με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ή L-καρνιτίνη.


AMP Citrate powderAMP Citrate COA


Είδος ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αποτελέσματα
Εμφάνιση Λευκή κρυσταλλική σκόνη Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χημική δοκιμή ≥98,0% 98,4%
Σημείο τήξης 124-130 ° C 127ºC
Νερό ≤0,5% 0,1%
Φλαμουριά ≤0,01% <>
Βαρέων μετάλλων ≤10ppm <>
Αρσενικό (AS2O2) ≤1ppm <>
Κάδμιο ≤1ppm <>
Οδηγω ≤1ppm <>
Ερμής ≤0,1ppm Δεν εντοπίστηκε
Απώλεια στο στέγνωμα ≤0,5% 0,2%
Συνολικός αριθμός βακτηρίων ≤10 Cfu / g Δεν εντοπίστηκε
Μαγιά και μούχλα ≤10 Cfu / g Δεν εντοπίστηκε
Escherichia coli Δεν εντοπίστηκε Δεν εντοπίστηκε
Salmonella Δεν εντοπίστηκε Δεν εντοπίστηκε
Πλέγμα 60mesh
συμπέρασμα Τα αποτελέσματα συμφωνούν με τα πρότυπα USP


Συσκευασία και παράδοση

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα για τα πακέτα

Χρησιμοποιούμε τα μεταμφιεσμένα πακέτα, σχεδιασμένα σύμφωνα με διαφορετικές ποσότητες και διαφορετικές χώρες.

Οι καλύτεροι τρόποι συσκευασίας θα επιλεγούν, μπορείτε να στείλετε τη φωτογραφία του πακέτου για να επιλέξετε πριν από τη ναυτιλία

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα πακέτα ως το μυαλό σας, μπορεί να γίνει έθιμο για εσάς

Το πακέτο έχει το βέλτιστο μέγεθος και δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα ή το περιεχόμενο του οργανισμού.
Hot Tags: amp citrate απώλεια βάρους σε σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like