Tranexamic Acid CAS.701-54-2

Το tranexamic acid (TXA) είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ή πρόληψη υπερβολικής απώλειας αίματος από σοβαρό τραύμα, αιμορραγία μετά τον τοκετό, χειρουργική επέμβαση, αφαίρεση δοντιών, ρινορραγίες και βαριά εμμηνόρροια. Χρησιμοποιείται επίσης για κληρονομικό αγγειοοίδημα. Λαμβάνεται είτε από το στόμα είτε από ένεση σε φλέβα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Amstat / Tranexamic οξύ για την περιποίηση του δέρματος

Tranexamic οξύ (TXA) είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ή την πρόληψη της υπερβολικής απώλειας αίματος από σοβαρό τραύμα, μετά τον τοκετό αιμορραγία, χειρουργική επέμβαση, αφαίρεση δοντιών, ρινορραγίες και βαριά menstruation.if έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, Επικοινωνήστε μαζί μου whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11 @ chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Amstat / Tranexamic acid

Πρωτότυπο: Κίνα

CAS1197-18-8EINECS212-818-4

Μοριακός τύπος: C8H15NO2

Μοριακό Βάρος: 157.21

Χρόνος παράδοσης: εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής

DeliveryFast και ασφαλής αποστολή από EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

Καθαρότητα: 99%

Συσκευασία: Διακριτική και κρυμμένη συσκευασία σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Πιστοποίηση: GMP, ISO 9001, KOSHER

Χρήση: Αιμοστατική δράση. (για φαρμακευτική και καλλυντική χρήση).


Περιγραφή:

Το tranexamic acid (TXA) είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ή πρόληψη υπερβολικής απώλειας αίματος από σοβαρό τραύμα, αιμορραγία μετά τον τοκετό, χειρουργική επέμβαση, αφαίρεση δοντιών, ρινορραγίες και βαριά εμμηνόρροια. Χρησιμοποιείται επίσης για κληρονομικό αγγειοοίδημα. Λαμβάνεται είτε από το στόμα είτε από ένεση σε φλέβα.


Tranexamic acid powder


Χρήσεις:

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της βαριάς αιμορραγίας κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Το τρανεμαμικό οξύ λειτουργεί με επιβράδυνση της διάσπασης των θρόμβων αίματος, γεγονός που συμβάλλει στην αποτροπή της παρατεταμένης αιμορραγίας. Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως αντιφιβρινολυτικά.


Το τρανεξαμικό οξύ δεν είναι ορμόνη. Δεν αντιμετωπίζει άλλα εμμηνορροϊκά ή προ-εμμηνορροϊκά συμπτώματα. Δεν σταματά την περίοδο. Δεν είναι μια μορφή ελέγχου των γεννήσεων και δεν προστατεύει από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.


Εφαρμογές προϊόντων:

1. Η αιμοστατική, σημαντική επίδραση στην τραυματική αιμορραγία, η προεγχειρητική προφυλακτική φαρμακευτική αγωγή μπορεί να μειώσει την αιμορραγία της λειτουργίας.


2. Η χημική δομή του τρανκεξαμικού οξέος και της λυσίνης, η ανταγωνιστική αναστολή του πλασμινογόνου στην προσρόφηση ινώδους, η πρόληψη της ενεργοποίησής τους, η προστασία της πρωτεΐνης ινών δεν αποικοδομήθηκε από το ένζυμο και διαλύθηκε, τελικά επιτυγχάνεται η δράση της αιμόστασης.


3. Όλες οι εφαρμοστέες στη θεραπεία οξείας ή χρόνιας, τοπικής ή συστηματικής υπερλειτουργίας πρωτοπαθούς ινωδόλυσης που προκαλείται από αιμορραγία, όπως μαιευτική αιμορραγία, νεφρική αιμορραγία, υπερτροφία του προστάτη, αιμορραγία αιμοφιλίας, αιμόπτυση πνευμονικής φυματίωσης, αιμορραγία στο στομάχι, , σπλήνα και άλλα όργανα αιμορραγίας μετά τη λειτουργία


4. Η κλινική επίδραση του τρανκεξαμικού οξέος στα δαγκώματα των εντόμων, το έκζεμα και η δερματίτιδα, η απλή πορφύρα, η χρόνια κνίδωση, η τεχνητή γαστρεντερίτιδα, το εξάνθημα και η δηλητηρίαση από τα ναρκωτικά, έχουν επίσης ορισμένα αποτελέσματα στην ερυθροδερμία, το σκληρόδερμα, το SLE, το πολύμορφο ερύθημα, τον έρπητα ζωστήρα και την αλωπεκία areata, θεραπευτική επίδραση του κληρονομικού αγγειοοιδήματος είναι επίσης καλή.


Λειτουργίες

1 Τραύμα

2 Καρδιοχειρουργική

Το τρανεξαμικό οξύ χρησιμοποιείται συνήθως στην καρδιοχειρουργική, τόσο με και χωρίς καρδιοπνευμονική παράκαμψη. Αντικαθιστά την απροτινίνη.

4 Ορθοπεδική χειρουργική

Εμμηνορροϊκή αιμορραγία

5 Οδοντιατρική

6 Στην αιμοφιλία

Το τρανεξαμικό οξύ είναι επίσης χρήσιμο στη θεραπεία της αιμορραγίας ως θεραπεία δεύτερης γραμμής μετά τον παράγοντα VIII σε ασθενείς (π.χ. εκχύλιση δοντιών).

7 Εφέ λεύκανσης

Κλινικές μελέτες για χρόνια έχουν αποδείξει ότι το tranexamic οξύ μπορεί να αραιώσει το σημείο αποτελεσματικά και γρήγορα, γεγονός που βοηθά στην απόδειξη ενός τέλειου λευκού και φωτεινού δέρματος. Η δράση απομάκρυνσης κηλίδων του tranexamic οξύ είναι περίπου 50 φορές πάνω από τη βιταμίνη C, και 10 φορές πάνω από AHA. Το όριο συγκέντρωσης χρήσης είναι 2% -3%, ενώ στα καλλυντικά το ποσοστό είναι περίπου 0,5%.


Το πλεονέκτημά μας

Ποιότητα

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική παραγωγή ορμονών στεροειδών και πεπτιδίων για 12 χρόνια,

όλα τα προϊόντα μας πρέπει να δοκιμαστούν σε επαγγελματικό εργαστήριο πριν από την πώληση, πρέπει να πληρούν τα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας ελέγχου. Η πραγματική καθαρότητα είναι μεγαλύτερη από 99%. και έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους πελάτες μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε


Πακέτο

Θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές χώρες, όπως συσκευασίες τροφίμων.


Διανομή

Το πακέτο θα αποσταλεί 3 ημέρες μετά την πληρωμή. Μπορούμε να το στείλουμε μέσω HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx ή άλλης μεθόδου. Έχουμε μια επαγγελματική και σταθερή εφοδιαστική, θα αποφασίσουμε να επιλέξουμε ποιος courier εξαρτάται από διαφορετικές χώρες.Για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για την παράδοση των αγαθών για σας .. Αν τα εμπορεύματα χάθηκαν ή δεν ελήφθησαν για άλλους λόγους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου Αμέσως. Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να σας αποστείλουμε ξανά


Εκτελωνισμός

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι πολύ υψηλό, ειδικά για τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Χιλή και άλλες χώρες, έχουμε ειδική συσκευασία για καλύτερη εκκαθάριση


Tranexamic


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: tranexamic acid cas.701-54-2, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like