Γαλάκτωμα γλουταθειόνης για τη φροντίδα του δέρματος

Η γλουταθειόνη (GSH) είναι ένα αντιοξειδωτικό στα φυτά, τα ζώα, τους μύκητες και μερικά βακτήρια και αρχάδες. Η γλουταθειόνη είναι ικανή να αποτρέψει βλάβες σε σημαντικά κυτταρικά συστατικά που προκαλούνται από αντιδραστικά είδη οξυγόνου, όπως ελεύθερες ρίζες, υπεροξείδια, υπεροξείδια λιπιδίων και βαρέα μέταλλα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp, +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Γούλη με γλουταθειόνη για φροντίδα λεύκανσης δέρματος

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Όνομα προϊόντος: Γλουταθειόνη

CAS: 70-18-8

MF: C20H32N6O12S2

MW: 612.63

EINECS: 200-725-4

Mol Αρχείο: 70-18-8

Σημείο τήξεως: 192-195 ° C (αποσ.) (Αναφ.)

Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-8 ° C

Διαλυτότητα: Η2Ο: 50 mg / mL

Χημικές ιδιότητες: Λευκό κρύσταλλο. σκόνηΤι είναι η Γλουταθειόνη;


Η γλουταθειόνη υπάρχει τόσο σε μειωμένες (GSH) όσο και σε οξειδωμένες (GSSG) καταστάσεις. Στην μειωμένη κατάσταση, η θειολική ομάδα της κυστεΐνης είναι ικανή να δώσει ένα αναγωγικό ισοδύναμο (Η ++-) σε άλλα μόρια, όπως αντιδραστικά είδη οξυγόνου για να εξουδετερωθούν ή σε πρωτεϊνικές κυστεΐνες για να διατηρήσουν τις ανηγμένες μορφές τους. Με τη δωρεά ενός ηλεκτρονίου, η ίδια η γλουταθειόνη καθίσταται αντιδραστική και αντιδρά άμεσα με μια άλλη αντιδραστική γλουταθειόνη για να σχηματίσει δισουλφίδιο γλουταθειόνης (GSSG). Μια τέτοια αντίδραση είναι πιθανή λόγω της σχετικά υψηλής συγκέντρωσης της γλουταθειόνης στα κύτταρα (μέχρι 7 mM στο ήπαρ).


Γενικά, οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ GSH και άλλων μορίων με υψηλότερη σχετική ηλεκτροφιλικότητα μειώνουν τα επίπεδα GSH εντός του κυττάρου. Μια εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνει την ευαισθησία της GSH στη σχετική συγκέντρωση της ηλεκτρόφιλης ένωσης. Σε υψηλές συγκεντρώσεις, το οργανικό μόριο μηλεϊνικού διαιθυλεστέρα έχει πλήρως εξαντληθεί επίπεδα GSH σε κύτταρα. Ωστόσο, σε χαμηλές συγκεντρώσεις, μια μικρή μείωση στα επίπεδα της κυτταρικής GSH ακολουθήθηκε από μια διπλάσια αύξηση.


Χρήσεις:

1. Η μειωμένη γλουταθειόνη είναι ένα είδος μικρού μοριακού πεπτιδίου, ένας μεγάλος αριθμός πεπτιδίων σε ζωντανούς οργανισμούς, ειδικά σε ηπατικά κύτταρα, προστατεύουν την μεμβράνη των ηπατικών κυττάρων, προάγουν το ρόλο της ενεργότητας των ηπατικών ενζύμων και με έναν αριθμό τοξικών χημικών ουσιών σε συνδυασμό με παίζουν το ρόλο της αποτοξίνωσης. Για τη δηλητηρίαση από το ναρκωτικό, τον αλκοολισμό και άλλες αιτίες της ηπατικής βλάβης, ασθένειες όπως η κίρρωση του ήπατος έχουν καλή θεραπευτική δράση.


2.Με αντιοξειδωτικό, καθαρίζοντας τις ελεύθερες ρίζες, αποτοξίνωση, ενισχύει την ανοσία, αντι-γήρανση, αντικαρκινική, αντι-ακτινοβολία και άλλες λειτουργίες.


3. Χρησιμοποιείται ως βιοχημικά αντιδραστήρια, φάρμακα αποτοξίνωσης, χρησιμοποιείται κυρίως για τη δηλητηρίαση βαρέων μετάλλων, ακρυλονιτριλίου, φθορίου, μονοξειδίου του άνθρακα και οργανικών διαλυτών.


Γλουταθειόνη Εφαρμογή:


Γλουταθειόνη Η αντιγηραντική, αντιοξειδωτική, διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη στιλπνότητα του δέρματος.

Γλουταθιόνη Λεύκανση του δέρματος: συγκράτηση της μελανίνης

Γλουταθειόνη Βελτιώστε την ανοσία: ενισχύστε τη λειτουργία των ανοσοποιητικών κυττάρων, αποτρέποντας αποτελεσματικά τους ιούς.

Γλουταθειόνη Προστατεύστε το συκώτι: πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων του ήπατος.

Γλουταθιόνη Αποτοξίνωση: φάρμακα και άλλα είδη δηλητηρίασης βοηθητικές θεραπείες, χρήσιμες για την αποβολή των τοξινών.

Γλουταθειόνη Πρόληψη και θεραπεία οφθαλμικών παθήσεων.

Γλουταθιόνη Βοηθητική θεραπεία του διαβήτη.


Οφελος:

Η γλουταθειόνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που καθαρίζει το συκώτι, φροντίζει τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά τον εγκέφαλο επίσης. Η γλουταθειόνη είναι ασφαλής για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία.

β. Η γλουταθειόνη θεωρείται το πιο ισχυρό, πιο ευπροσάρμοστο και σημαντικότερο μέρος των αντιοξειδωτικών που παράγονται από τον οργανισμό.

γ. Η γλουταθειόνη είναι συμπλήρωμα διατροφής και όχι φάρμακο, επομένως δεν απαιτεί έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Περιλαμβάνεται στον κατάλογο GRAS των ασφαλών συμπληρωμάτων διατροφής της USFDA.

δ. Η γλουταθειόνη είναι αποτελεσματική για να βοηθάει στην απολέπιση του δέρματος αν το παίρνετε σε μεγαλύτερη δόση. Η πλέον ενδεδειγμένη δοσολογία γλουταθειόνης είναι 500-1.000 mg ημερησίως. Συνιστάται επίσης να παίρνετε βιταμίνη C (500-1.000mg) για να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το φαινόμενο του φωτισμού. Η θεραπεία λεύκανσης του δέρματος ήταν μία από τις πιο επιδιωκόμενες διαδικασίες που χρειάζονται καλό ΚΛΙΝΙΚΟ αποτέλεσμα. Είναι μια κουραστική διαδικασία και πολλοί από εμάς ίσως πάμε ακόμα και για τον φθηνότερο τρόπο να αποκτήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα ελάφρυνση του δέρματος. IV Η γλουταθειόνη δεν είναι ποτέ μια πολύ προσιτή επιλογή για εμάς!

Ε. Με τις τεράστιες δυνατότητες αποτοξίνωσης, η γλουταθειόνη είναι μια εξαιρετική θεραπεία για την ακμή, το έκζεμα, την ψωρίαση και οποιαδήποτε δερματική νόσο.Μπορεί να θέλετε να μάθετε πρώτα:

1. Διαθέσιμο: στεροειδές σε σκόνη, ημιτελή λάδι, βάλσαμα, πεπτίδια, παυσίπονα κλπ. Και όλα τα είδη μηχανών επεξεργασίας στεροειδών.

2. Αγροτεμάχιο: Σχεδιασμένο Διακριτική συσκευασία ανάλογα με τις διάφορες χώρες και ποσότητα.

3. Pass Custom Rate: περισσότερο από 99%.

4. Πολιτική κράτησης: Δεσμευόμαστε μετά την απελευθέρωση (χωρίς περιορισμό χώρας) σε περίπτωση κατάσχεσης του αγροτεμαχίου. Pls contatc whatsapp +133878646535.

5. Μέθοδοι παράδοσης: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Κίνα / Χονγκ Κονγκ / Σιγκαπούρη / Σουηδία / Ολλανδία Ταχυδρομείο. Όλα με κώδικα παρακολούθησης. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

6. Χρόνος παράδοσης: ΗΠΑ: 3-5 ημέρες, Ηνωμένο Βασίλειο: 4-7 ημέρες, Καναδάς: 3-7 ημέρες, Ευρώπη: 6-10 ημέρες


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: σκόνη γλουταθειόνης για την περιποίηση του δέρματος, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like