Λευκή σκόνη δεοξυαρβουτίνης

Το Deoxyarbuti είναι μια νέα γενεά καλλυντικών λαμπρικού παράγοντα λεύκανσης του δέρματος, που χρησιμοποιείται κυρίως για την προηγμένη λεύκανση καλλυντικών.

Λεπτομέρειες προϊόντος


Comestic Ingredients Λευκή σκόνη δεοξυαρβουτίνης για λεύκανση του δέρματοςΓρήγορη λεπτομέρειες για τη δεοξυαρβουτίνηόνομα προϊόντος Δεοξυαρβουτίνη
Ψευδώνυμο Τετραϋδροπυρανυλοξυφαινόλη, Δεοξυαρβουτίνη
CAS 53936-56-4
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C11H14O3
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 194.23
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 99,5%
EINECS 1308068-626-2
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση λείανση δέρματος
Αποθήκευση Φυλάσσετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως
Μέθοδοι συσκευασίας τσάντα αλουμινίου, τύμπανο ή το μυαλό σας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Περιγραφή της δεοξυαρβουτίνης


Η δεοξυαρβουτίνη (DA), μια συνθετική μορφή αρβουτίνης συντιθέμενη χωρίς το τμήμα υδροξυλίου, παρέχει μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία για την μείωση της υπερχρωματοποίησης του δέρματος.


Η δεοξυαρβουτίνη, ένα σύνθετο συστατικό νέας απολέπισης δέρματος, μπορεί να αναστείλει αποτελεσματικά τη δραστικότητα της τυροσινάσης και τη σύνθεση μελανίνης για να πάρει σημαντικά και διαρκή αποτελέσματα ελάφρυνσης. Είναι πιο ασφαλές, πιο σταθερό, λιγότερο κυτταροτοξικό, λιγότερο ερεθιστικό για το δέρμα και καλύτερα απορροφημένο.


Deoxyarbutin Effects Lightening Skin


Η δράση για την αναστολή του ενζύμου τυροσίνης είναι 10 φορές συγκρίσιμη με την υδροκινόνη,

150 φορές συγκρίνεται με kojic οξύ, 350 φορές σύγκριση με βήτα arbutin, 38,5 φορές με άλφα arbutin.

Είναι πολύ λεπτό υλικό που οξειδώνεται εύκολα. Προκειμένου να αποτραπεί η οξείδωση της δεοξυαρβουτίνης και της

κρατήστε τον τύπο αποτελεσματικό, η χρήση αντιοξειδωτικού παράγοντα συνιστάται ανεπιφύλακτα Αντιοξειδωτικό: Νάτριο

μεταδιθειώδες (0,01-1,0%)


Η ασφάλεια της δεοξυαρβουτίνης είναι υψηλότερη και πιο σταθερή σε σύγκριση με την πρώην όχι μόνο μη τοξική, μη ερεθιστική για το δέρμα, αλλά και εύκολα απορροφημένη από το δέρμα, σπάνια χρήση μπορεί να παρουσιάσει ένα όμορφο λευκό δέρμα, θεωρείται πολύ ασφαλής λευκαντική καλλυντικών μέσο.


Εφαρμογή δεοξυαρβουτίνης


Η δεοξυαρβουτίνη αναστέλλει αποτελεσματικά το σχηματισμό μελανίνης, η εκτόξευση και η αποκόλληση μπορεί να οδηγήσει και δεν προκαλούνται παρενέργειες. Η δεοξυαρβουτίνη μπορεί να υγραίνει πιο αποτελεσματικά το δέρμα, το οποίο φαίνεται πολύ ελαφρύ, έτσι ώστε η δεοξυαρβουτίνη να χρησιμοποιείται μέσα φωτισμού και λεύκανσης δέρματος στα καλλυντικά. Η δεοξυαρβουτίνη χρησιμοποιήθηκε επίσης ως αντιοξειδωτικό.


Η δεοξυαρβουτίνη προστατεύει το δέρμα από βλάβες που προκαλούνται από ελεύθερες ρίζες, η δεοξυαρβουτίνη αναστέλλει το σχηματισμό χρωστικής μελανίνης με αναστολή της δραστικότητας τυροσινάσης.


Η δεοξυαρβουτίνη είναι ένας πολύ ασφαλής δερματικός παράγοντας για εξωτερική χρήση που δεν έχει τοξικότητα, διέγερση, δυσάρεστη οσμή ή παρενέργεια όπως Hydroqinone. Η ενθυλάκωση της Δεοξυαρβουτίνης αποτελεί ένα σύστημα χορήγησης για να δυναμικοποιήσει το αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου. Είναι ένας τρόπος να ενσωματωθεί η υδρόφιλη δεοξυαρβουτίνη σε λιπόφιλα μέσα. Η δεοξυαρβουτίνη δίδει τρεις κύριες ιδιότητες. Εφέ λεύκανσης, επίδραση κατά της ηλικίας και φίλτρο UVB / UVC.


Deoxyarbutin raw


• Συχνή ερώτηση                                                                         

 

• Q1: Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να προμηθεύσουμε το δωρεάν δείγμα, αλλά το κόστος αποστολής πρέπει να καταβάλλεται από τους πελάτες.


• Ε2: Πώς να ξεκινήσετε παραγγελίες ή να κάνετε πληρωμές;
A: Το PI θα αποσταλεί πρώτα μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, που επισυνάπτεται στις τραπεζικές πληροφορίες μας. Πληρωμή από T / T, Western Union, Moneygram και bitcoin.


• Q3: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Το MOQ μας είναι 1kg. Αλλά συνήθως δεχόμαστε λιγότερη ποσότητα όπως 10g υπό την προϋπόθεση ότι
το δείγμα χρεώνεται 100%.


• Q4: Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης;
A: Χρόνος παράδοσης: Περίπου 3-5 ημέρες μετά την πληρωμή επιβεβαίωσε

περιλαμβάνεται)


• Q5: Υπάρχει έκπτωση;
Α: Η διαφορετική ποσότητα έχει διαφορετική έκπτωση.


• Q6: Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;
A: Μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί μας μέσω του Trademanager, του MSN και του Skype Online. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να μας στείλετε ερώτηση. Μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνό μας απευθείας, θα λάβετε την απάντησή μας. Στείλτε μας email στο cindy1114@yccreate.com.


• Q7: Πώς να επιβεβαιώσετε την ποιότητα του προϊόντος πριν από την τοποθέτηση των παραγγελιών;
Α: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν δείγματα για ορισμένα προϊόντα, πρέπει μόνο να πληρώσετε το κόστος αποστολής ή
να κανονίσουμε έναν courier σε μας και να πάρουμε τα δείγματα. Μπορείτε να μας στείλετε τις προδιαγραφές του προϊόντος σας
και αιτήματα, θα κατασκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματά σας.


Συσκευασία & Υπηρεσία:


1. Μαζικό απόθεμα, για να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση γίνεται άμεσα κάθε μέρα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής.
2. Έχοντας εμπλακεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό τμήμα logistics, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας, η οποία είναι αρκετά επαγγελματική για να σας προσφέρει ένα ασφαλές πακέτο. Επίσης, αποφεύγεται η εμφάνιση πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός τελωνειακός χρόνος. Μοναδικοί τρόποι να μεταφέρετε 10 γραμμάρια σε 25 κιλά σκόνες (ή 100 ml σε 30 λίτρα υγρών) ταυτόχρονα στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 24 ωρών από τη λήψη της πληρωμής. Ο ενημερωμένος κώδικας παρακολούθησης θα παρέχεται κάθε δεύτερη μέρα μόνο για να μπορείτε να κρατήσετε μια παλάμη του πακέτου σας.
5. Τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα μετά τη λήψη του προϊόντος.

 

Deoxyarbutin powder

Hot Tags: deoxyarbutin δέρμα λευκαντικό δέρμα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like