Βήτα Arbutin Arbutosie Λευκαντική σκόνη δέρματος

Η αρβουτίνη είναι ένα φυσικό παράγωγο της υδροκινόνης που βρίσκεται στα φύλλα των θάμνων βατόμουρου, μαρουλιού, βατόμουρων, των περισσότερων τύπων αχλαδιών και πολλών άλλων φυτών. Η αρβουτίνη μπορεί να αναστέλλει τη μελανογένεση επηρεάζοντας τη δράση της τυροσινάσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Προδιαγραφές:


Αρβουτίνη / βήτα-αρυβουτίνη CAS αριθ .: 497-76-7
Αρβουτίνη / Βήτα-Αρουβίνη Αριθ. EINECS: 207-850-3
Arbutin / Beta-Arbutin Μοριακός τύπος: C12H16O7
Αρβουτίνη / β-αρυβουτίνη Μοριακό βάρος: 272,25
Συσκευασία αρβουτίνης / βήτα-αργουτίνης: 20 KG / τύμπανο
Περιεκτικότητα σε αρβουτίνη / βήτα-αρυβουτίνη: 99,5%
Arbutin / Beta-Arbutin Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Arbutin / Beta-Arbutin Κατηγορία: Φαρμακευτική πρώτη ύλη



3. Εφαρμογές:

Η αρβουτίνη έχει χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία των διαταραχών της υπερχρωματοποίησης όπως η μετεγχειρητική υπερχρωματοποίηση που προκαλείται από την ακμή, το τραύμα, τις αλλεργικές αντιδράσεις, τις μολύνσεις, τους τραυματισμούς, τις φωτοτοξικές αντιδράσεις, τις αντιδράσεις στα φάρμακα, τις αντιδράσεις στα καλλυντικά και τις φλεγμονώδεις ασθένειες.
Τα πρωτόκολλα συγκέντρωσης αρβουτίνης για την λεύκανση του δέρματος δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί. Οι χαμηλές συγκεντρώσεις δεν έχουν καμία επίδραση, ενώ υψηλές συγκεντρώσεις περίπου 5% ή περισσότερο μπορεί να είναι τόσο ερεθιστικές όσο η υδροκινόνη και ενδέχεται να οδηγήσουν σε απροσδόκητη υπερχρωματισμό (σκουρόχρωση).
Ο Shiseido πατεράμησε τη χρήση του Arbutin σε καλλυντικά για λεύκανση του δέρματος. Ορισμένες εταιρείες παρακάμπτουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιώντας φυτικά εκχυλίσματα που περιέχουν Arbutin, όπως το bearberry. Υπάρχουν ανεπαρκή ερευνητικά δεδομένα που δείχνουν ότι η Arbutin που εξάγεται από τα φυτά έχει οποιεσδήποτε επιπτώσεις λεύκανσης του δέρματος.




4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες



Είδος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Λευκή κρυσταλλική ή σκόνη

άσπρη σκόνη

Καθαρότητα

≥99.5%

99,8%

Οπως και

≤2PPM

Συμμορφώνεται

Σημείο τήξης

199 ~ 201 ± 0,5 ° C

200.3 ~ 200.8 ° C

PH (1% διάλυμα νερού)

5.0 ~ 7.0

6.71

Διάλυμα νερού

Διαφανές, άχρωμο, χωρίς αιωρούμενη ύλη

Συμμορφώνεται

Ειδική περιστροφή

-66 ± 2 °

-65,6 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,28%

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

≤0,5%

0,15%

Υδροκινόνη

≤10PPM

Συμμορφώνεται

Υπέρυθρη χαρακτηριστική κορυφή

1515 cm-1 1220 cm-1 1050 cm-1 ± (5 ~ 8) cm-1

Συμμορφώνεται

Βαρέων μετάλλων

≤10PPM

Συμμορφώνεται

Μικροοργανισμός

Βακτηριακή ≤300 CFU / G

Συμμορφώνεται

Mold100 CFU / G

Συμμορφώνεται

συμπέρασμα

Τα αποτελέσματα συμμορφώνονται με τα πρότυπα Enterprise

Dutasteride-Powder-for-Hair-Growth

5. Συσκευασία & Παράδοση raw_fat_loss_powders_lorcaserin_hydrochloride_hemihydrate_


Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική εργοστάσιο ακατέργαστων σκόνη στην Κίνα για πάνω από 10 χρόνια, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο άμεσα προμηθεύει.
Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 100kgs κάθε μήνα.
Επαγγελματική ομάδα ειδικά για συσκευασίες και αποστολές και κοιτάζοντας τον κώδικα παρακολούθησης 24 ώρες για το τελωνειακό πέρασμα εγγυημένη. 100% πέρασμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία. Το 98% περάσει στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.
Τα περισσότερα από τα σκόνες είναι στο απόθεμα, υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα, θα μπορούσαν να σταλούν μέσα σε 24 ώρες.
Υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφαλής παράδοση. Αποστολή από την DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS κ.λπ.


Hot Tags: βήτα arbutin arbutosie λευκαντικό δέρμα σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like