Αζελαϊκό οξύ CAS: 123-99-9 ακατέργαστη σκόνη

Αζελαϊκό οξύ CAS: 123-99-9 Πρώτες σκόνες Κίνα Steroid Raws / Sarms / Πεπτιδίων πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στο: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221 Λέξεις-κλειδιά: Αζελαϊκό οξύ; CAS αριθ .: 123-99-9 1. Εισαγωγή του προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Azelaic Acid ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

LOGO_ 副本 1111


Αζελαϊκό οξύ CAS: 123-99-9 ακατέργαστη σκόνη

Η Κίνα Steroid Raws / Sarms / Peptides πωλούν on line. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jason στη διεύθυνση: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp: +8618042849221

Λέξεις-κλειδιά: Αζελαϊκό οξύ; CAS ΝΟ: 123-99-9

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ονομασία προϊόντος: Azelaic Acid
Συνώνυμο: μη εναντιοϊκό οξύ
Μοριακός τύπος: C9H16O4
Μοριακό βάρος: 88.22
CAS NO. : 123-99-9
Διαλυτότητα: Ελαφρώς διαλυτό σε κρύο νερό, διαλυτό σε νερό, αιθέρα, διαλυτή μεθανόλη
Δοκιμασία: 99,5%
Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική σκόνη
Αζελαϊκό οξύ Λειτουργία και χρήση
Απαγορεύουν άμεσα και σκοτώνουν την επιφάνεια του δέρματος και τα θυλάκια των βακτηρίων και εξαλείφουν τους παθογόνους οργανισμούς
Οι φυσιολογικές επιδράσεις του δέρματος και της ακμής του δέρματος από την αντιθεραπεία, ο μηχανισμός της είναι η μείωση της θυλακικής υπερκεράτωσης Azelaic acid (1)


2. Περιγραφή προϊόντος:

Το Acid Azelaic γνωστό ως dope Rhododendron, είναι ένα είδος εύκολο στην ακμή, ακμή λιπαρό δέρμα, ακμή, ακμή, γρήγορα την αφαίρεση ακμής, την επίλυση των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων ακμής, και σφίξτε τους πόρους, αφαιρέστε την ακμή της ουσίας των φυτών. Ως ένα είδος φυσικού εκχυλίσματος φυτών, το Rhododendron είναι ένα πιο ήπιο, μη ερεθιστικό, ακμή ακμής είναι το πιο προφανές αποτέλεσμα, μια νέα γενιά φαρμάκων.


3. COA αζελαϊκού οξέος:

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Εμφάνιση

Λευκό ή γαλακτώδες λευκό σε σκόνη

Αζελαϊκό οξύ%

≥97.00

Οξική τιμή (mg KOH / g)

≥589

Μετάδοση (440nm / 550nm),%

95/98

Μονοξύ (%)

≤0.10

Σημείο τήξης ℃

103-109

Υγρασία%

≤0,5

Σίδηρος, ppm

≤1.00


4. Οφέλη από το αζελαϊκό οξύ

Χρησιμοποιείται ως καλή διαπερατότητα του δέρματος. Τα καλλυντικά με κρέμα προσθήκης αζελαϊκού οξέος μπορούν να αυξήσουν την απορρόφηση μέσω των λειτουργιών του δέρματος και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του Κραγιόν.

Το αζελαϊκό οξύ μπορεί να αναστείλει τη σύνθεση των μικροβιακών πρωτεϊνών, επομένως για το Propionibacterium acnes και το Staphylococcus epidermidis έχουν αντιβακτηριακή δράση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο κατά της ακμής.

Αζελαϊκό οξύ ή άλατα ψευδαργύρου και συμβατότητα με βιταμίνη Β6 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προϊόντα περιποίησης μαλλιών για άνδρες, για ασθένειες τριχόπτωσης κλπ.


5. Σχετικά προϊόντα:

όνομα προϊόντος

CAS NO.

Phenylethy resorcinol

85-27-8

Tranexamic οξύ

701-54-2

Αζελαϊκό οξύ

123-99-9

Alpha Arbutin

84380-01-8

Γλουταθειόνη

70-18-8

Beta Arbutin

497-76-7

Δεοξυαρβουτίνη

53936-56-4


6. Διαδικασία Παραγγελίας:

Σειρά


Hot Tags: azelaic acid cas: 123-99-9 ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like