Alpha Arbutin Powder για τη φροντίδα του δέρματος

Το Alpha Arbutin μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων και την υπερ-χρωματισμό. Χρησιμοποιείται σε υψηλή συγκέντρωση 2% σε σχέση με μια σταθερή συγκέντρωση 1% και υποστηρίζεται με μια μορφή επόμενης γενιάς Υαλουρονικού Οξέως για ενισχυμένη απελευθέρωση. Το Alpha Arbutin είναι πολύ ισχυρότερο σε ισχύ από το Arbutin ή το Beta Arbutin.Any χρειάζεται επαφή: whatsapp: +8613378646535 E-mail: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Alpha Arbutin ακατέργαστη σκόνη για λεύκανση δέρματος φροντίδα

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Αλφα Αργουτίνη (α-Αρουβίνη)

Αριθμός CAS: 84380-01-8

Συνώνυμο: α-D-γλυκοπυρανοσίδη 4-υδροκινόνης

Τύπος: C12H16O7

Μοριακό: 272,25

Εμφάνιση: Λευκή βελόνα ή κρύσταλλο ή σκόνη

Ανάλυση ≥99% HPLC

Τιμή PH (σε διάλυμα 1%): 5.0-7.0

Σημείο τήξης: 199-201 βαθμοί Κελσίου


Περιγραφή:


Η άλφα αργουτίνη είναι η δραστική ουσία που προέρχεται από φυσικό φυτό, το οποίο μπορεί να λευκαίνει και να ελαφρύνει το δέρμα. Το Alpha Arbutin μπορεί να διεισδύσει γρήγορα στο δέρμα χωρίς να επηρεάσει τη συγκέντρωση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων και να αποτρέψει αποτελεσματικά τη δραστηριότητα της τυροσινάσης στο δέρμα και τη δημιουργία μελανίνης. Με τη συνδυασμένη αρβουτίνη με την τυροσινάση, η αποσύνθεση και αποστράγγιση της μελανίνης επιταχύνεται, η εκτόξευση και η αποκόλληση μπορεί να οδηγήσει και δεν προκαλούνται παρενέργειες. Το Alpha Arbutin είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο αποτελεσματικά λευκαντικά υλικά που είναι δημοφιλή σήμερα. Το Alpha Arbutin είναι επίσης η πιο ανταγωνιστική δραστηριότητα λεύκανσης στον 21ο αιώνα.


Λειτουργίες Alpha Arbutin:


Η αρβουτίνη εξάγεται από τα φυσικά φύλλα λινόνonberry, έχει πολλές χρήσεις στη βιομηχανία καλλυντικών.

Η αρβουτίνη είναι παράγωγο της υδροκινόνης. Έχει αντιβακτηριακή δράση και παρεμβαίνει στις κυτταρικές διεργασίες.

Χρησιμοποιείται πάντα για καλλυντικά υψηλού επιπέδου. Το κύριο αποτέλεσμα είναι η λεύκανση, η αρυκίνη είναι γλυκοζυλιωμένη υδροκινόνη και μπορεί να φέρει παρόμοιους κινδύνους για τον καρκίνο, αν και υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί ότι η αρβουτίνη μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου. Χρησιμοποιείται σε αποκλειστικά καλλυντικά, μπορεί να μετατραπεί σε κρέμα δέρματος, αλοιφή. Η αποτελεσματικότητά της τόσο στην φροντίδα του δέρματος όσο και στην αντιφλεγμονώδη και αντιερεθιστική δράση.


Λεύκανση δέρματος:


Η αρβουτίνη εμφανίζει ισχυρές ιδιότητες παρεμπόδισης της μελανίνης και προσδίδει λευκαντικές επιδράσεις στο δέρμα. Οι βλάβες από τον ήλιο και οι τραυματισμοί ή οι φλεγμονές του δέρματος από την ακμή, το έκζεμα ή η ψωρίαση είναι οι δύο κύριοι παράγοντες που προκαλούν την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα. Η αρβουτίνη μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση της χρωστικής αναστέλλοντας την παραγωγή μελανίνης, η οποία συσσωρεύεται στο δέρμα όταν οξειδώνεται η τυροσίνη. Ένα ένζυμο που ονομάζεται τυροσινάση είναι καταλυτικό για αυτήν την αντίδραση. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το arbutin έχει δείξει ανασταλτικές δράσεις κατά της τυροσινάσης. Όταν εφαρμόζονται τοπικά προϊόντα φροντίδας δέρματος που περιέχουν Arbutin, η κατοίκηση της τυροσινάσης έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της μελανίνης, και επομένως, μια πιο λευκή χροιά.


Εφαρμογή:


1) χρήση καλλυντικών: λεύκανση δέρματος, δράση κατά της ηλικίας και φίλτρο UVB / UVC

ένα. Μηχανισμός δράσης:

Η αρβουτίνη μπορεί να αναστείλει αποτελεσματικά τον σχηματισμό μελανίνης και την υπερχρωματοποίηση που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το λεύκανση του δέρματος, την πρόληψη της παραγωγής φτερών κηλίδων και των φακίδων, τη θεραπεία της ηλιακής εγκαυμάτων και τη ρύθμιση της μελανογένεσης.

σι. Μέθοδοι εφαρμογής:

Προστέθηκε στα προηγμένα καλλυντικά τα οποία λειτουργούν είναι το φωτισμό του δέρματος, το αντηλιακό και η διάσπαση της φλύκταινας.

ντο. Προσθήκη αναφοράς: 0.5 ~ 3%

2) ιατρική χρήση: ένας αντιφλεγμονώδης και αντιβακτηριακός παράγοντας

ένα. Τα συστατικά για τα έγκαυμα φάρμακα: Το Arbutin είναι ένα νέο κύριο συστατικό για το φάρμακο εγκαύματα, που χαρακτηρίζεται από ταχεία αναλγητική, αντιφλεγμονώδη και ισχυρή, ταχεία εξάλειψη του πρηξίματος, επουλώνεται γρήγορα, χωρίς να αφήνει ουλές.

σι. συστατικά για εντερικά αντιφλεγμονώδη φάρμακα: βακτηριοκτόνο, αντιφλεγμονώδες, μη τοξικές παρενέργειες.


Λειτουργία:

1.Το εκχύλισμα μούρων θα ανακουφίσει και θα διαλύσει το χλόασμα, τη μελανίνη, την ακμή κ.ο.κ.

2.Το εκχύλισμα μούρων έχει ωφέλιμη επίδραση αποστείρωσης και ανακούφισης του βήχα.

3.Exerberry extract που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου από το κάψιμο και τη ζάχαρη, ενισχύοντας την ανοσοποιητική λειτουργία.

4.Το εκχύλισμα μούρων μπορεί να προάγει την ελαστικότητα του δέρματος, διατηρώντας την υγρασία του δέρματος και επιβραδύνοντας τη γήρανση του δέρματος.

5. Εκχύλισμα μούρων με τη λειτουργία της συγκράτησης της δραστηριότητας της τυροσινάσης. εμποδίζοντας τον σχηματισμό μελανίνης.


Το πλεονέκτημά μας:

1.We έχουν απόθεμα έτσι μπορούμε να παράδοση γρήγορα την ίδια μέρα που λαμβάνουν την πληρωμή.

2. Καλύτερη τιμή, υπηρεσία πρώτης κατηγορίας, υψηλό ποσοστό επιτυχούς παράδοσης. Μια έκπτωση θα δοθεί όταν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία.

3.High quality εγγυημένα, μόλις βρεθεί κάποιο πρόβλημα, το πακέτο θα πρέπει να ξανακάνει για εσάς

4.Αποστολή με ρητά (FedEx, UPS, DHL, EMS TNT HKEMS), αεροπορικώς. Ο πιο επαγγελματικός μεταφορέας θα σας συστήσει εκ νέου.

5. Ζεστή υπηρεσία aftersale για εσάς όλο το 24ωρο. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα. Τηρώντας την αρχή της πρώτης πεποίθησης του πελάτη. θα προσφέρουμε τις καλύτερες και τις πιο ειλικρινείς υπηρεσίες όσο το δυνατόν περισσότερο.


Διανομή

1. Στείλτε σε 24 ώρες μετά την πληρωμή επιβεβαιώσετε.

2. Επαγγελματικός πράκτορας βεβαιωθείτε ότι το πλοίο μας είναι γρήγορο και ασφαλές

3. Προσφέρετε τον αριθμό παρακολούθησής σας σε σας μόλις το λάβετε, για να σας διευκολύνουμε να παρακολουθείτε το ρητό


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Είμαστε επίσης privide:

Αμυγδαλινικό εκχύλισμα αμυγδάλων 29883-15-6
Αλόη Βέρα
Ασταξανθίνη 472-61-7
Αβοκάντο Σόγια Απωθητοποιήσιμα
Σκόνη εκχυλίσματος μπρόκολου
Εκχύλισμα Ecdysone 5289-74-7
Κόνις εκχυλίσματος επιμειδίου
Εκχύλισμα ρίζας Morinda
Εκχύλισμα Garcinia Cambogia 90045-23-1
εκχύλισμα ginseng
Σκόνη εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών 84929-27-1
Πράσινο φασόλι καφέ
Πράσινο τσάι σκόνη
Εκχύλισμα Morinda
Εκχύλισμα μουρούνας
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
Pterostilbene 537-42-8
Rhodiola Rosea 97404-52-9
Sulforaphane 4478-93-7
Tribulus Terrestris
Apigenin 520-36-5
Mangiferin 4773-96-0
Λυκοπένιο 502-65-8
Ζεαξανθίνη 144-68-3
Ξανθοφύλλη 127-40-2
Εκχύλισμα Chrysanthemum indicum
Swertiamarine 17388-39-5
Celastrol 34157-83-0


Hot Tags: alpha arbutin σκόνη για την περιποίηση του δέρματος, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like