Υγρή σκόνη Yohimbine HCl

Η υδροχλωρική ιοχιμβίνη διεγείρει τα αφροδισιακά αποτελέσματα. Πωλείται ως ιατρική συνταγή σε καθαρή μορφή για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φυτικό εκχύλισμα Yohimbine HCl λευκή σκόνη για τα συμπληρώματα πρωτεΐνης φύλουYohimbine HCl Σύντομες λεπτομέρειες


Το Yohimbine Hydrochloride αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία των ανδρών και χρησιμοποιείται ακόμη και για τη θεραπεία της διαταραχής της υποδραστικής σεξουαλικής επιθυμίας (υπό ενεργό λίμπιντο) στις γυναίκες.


όνομα προϊόντος Υοξιμίνη HCI
Ψευδώνυμο Υδροχλωρική ιοχιμβίνη
CAS 65-19-0
ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ C21H26N2O3.ClH
ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 390.904
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ≥99%
Σημείο τήξης 285-290 ° C
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ άσπρη σκόνη
Χρήση ανδρικό σεξουαλικό εμβολιασμό
Αποθήκευση Φυλάσσετε σε δροσερό και στεγνό χώρο και κρατήστε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως
Μέθοδοι συσκευασίας εκατοντάδες πακέτα μυστικότητας
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Ζεστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση για εσάς 24/7. Οποιαδήποτε από την ερώτησή σας θα λυθεί για το πρώτο όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέθοδος αποστολής FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex και ούτω καθεξής, με αεροπορική ή θαλάσσια υπηρεσία. Θα επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο ναυτιλίας.
Ωρα παράδοσης η παράδοση γρήγορα την ημέρα λήψης της πληρωμής, θα παραδοθεί εντός 4-7 ημερών μετά την παρακολούθηση
μέθοδοι πληρωμής Δυτική ένωση, χρηματικό έπαθλο, bitcoin και τραπεζική μεταφορά


Απογραφή ιωδιμίνης HCl


Το Yohimbine είναι μια χημική ουσία που μπορεί να απομονωθεί από το φλοιό του δέντρου Pausinystalia yohimbe, ένα ψηλό αειθαλές που βρίσκεται στην Αφρική.

Η υδροχλωρική ιοχιμβίνη είναι μια τυποποιημένη εκδοχή αυτού του φυτικού εκχυλίσματος που καταναλώνεται συχνά ως συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση ποικίλων διαφορετικών συνθηκών.

Χρησιμοποιείται ευρέως ως συμπλήρωμα διατροφής για τη λίμπιντο και την απώλεια βάρους.


Εφαρμογή Υοξιμίνης HCl


Το πιο έντονο σεξουαλικό αποτέλεσμα του υδροχλωρικού Yohimbine εμφανίζεται να είναι στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες και έχει δείξει ότι αυξάνει ακόμη και την περιφέρεια του πέους (το πλάτος του αρσενικού πέους). Μέσω της επίδρασής του στη χαλάρωση των λείων μυϊκών ιστών του σηραγγώδους σώματος, η αγγειοδιαστολή προκαλεί αυξημένη ροή αίματος στο πέος εκθετικά. Η συνεχής χρήση του Yohimbine Hydrochloride απαιτείται για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, καθώς δεν μπορεί να επιτευχθεί με απλή ή μία φορά χρήση.


Ένα από τα κορυφαία πλεονεκτήματα του Yohimbine HCl είναι το δυναμικό του να συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Σε μια μελέτη, δόθηκαν 20 παίκτες ποδοσφαίρου Yohimbine και άλλα είκοσι έλαβαν εικονικό φάρμακο. Ο όμιλος Yohimbine είχε σημαντικά χαμηλότερη μάζα λίπους στο τέλος της δοκιμασίας των τριών εβδομάδων. Δεν επηρέασε τη μυϊκή μάζα ή την αθλητική απόδοση και κανένας από τους συμμετέχοντες δεν διαπίστωσε παρενέργειες.


Σε άλλη μελέτη, είκοσι παχύσαρκες γυναίκες υποβλήθηκαν σε κλινική δοκιμή τριών εβδομάδων για να ελέγξουν τα αποτελέσματα του Yohimbine σε βάρος. Όλοι έφαγαν δίαιτα χαμηλής ενέργειας (1000 kcal / ημέρα) για την περίοδο της δοκιμής. Οι μισές γυναίκες έλαβαν εικονικό φάρμακο και το άλλο μισό έλαβαν Yohimbine HCl τέσσερις φορές την ημέρα. Ο όμιλος Yohimbine παρουσίασε σημαντικά καλύτερη μείωση βάρους στο τέλος της δοκιμής. Ο Yohimbine φάνηκε επίσης να προωθεί ένα υγιές συμπαθητικό σύστημα. Και πάλι, καμία από τις γυναίκες δεν ανέφερε παρενέργειες κατά τη διάρκεια της δοκιμής.


Συνταγή :


1 g yohimbine hcl.
1 ml BA ως αναισθητικό, αλλά το καθιστά επίσης βακστάτη.
9 ml αιθυλικής αλκοόλης.
90 ml αποσταγμένου νερού.
Αφήστε να διαλυθεί σε BA και EA για 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε νερό που θα φαίνεται θολό μετά την προσθήκη του νερού, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, διότι θα φανεί το ίδιο αφού διέρχεται από ένα φίλτρο 0,22 σύριγγας.

Πληροφορίες για τη δοσολογία

Η δόση αυτού του φαρμάκου θα είναι διαφορετική για διάφορους ασθενείς. Ακολουθήστε τις εντολές του γιατρού σας ή τις οδηγίες στην ετικέτα. Οι ακόλουθες πληροφορίες περιλαμβάνουν μόνο τις μέσες δόσεις αυτού του φαρμάκου. Εάν η δόση σας είναι διαφορετική, μην την αλλάξετε εκτός εάν σας το πει ο γιατρός σας.


Η ποσότητα του φαρμάκου που παίρνετε εξαρτάται από την ισχύ του φαρμάκου. Επίσης, ο αριθμός των δόσεων που λαμβάνετε κάθε μέρα, ο χρόνος που επιτρέπεται μεταξύ των δόσεων και ο χρόνος που παίρνετε το φάρμακο εξαρτώνται από το ιατρικό πρόβλημα για το οποίο χρησιμοποιείτε το φάρμακο.


Πώς να παίρνετε Yohimbine HCl :

Πρώτον, το Yohimbine HCl δεν πρέπει να λαμβάνεται με τρόφιμα ή συμπληρώματα βιταμινών οποιουδήποτε είδους. Πρέπει να λαμβάνεται από μόνη της με άδειο στομάχι ανάμεσα στα γεύματα ή σε κατάσταση νηστείας όταν ξυπνάτε το πρωί για πρώτη φορά. Είναι επίσης καλύτερο να εξαπλωθεί η δοσολογία καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς αυτό βοηθά επίσης με τα αποτελέσματα καταστολής της όρεξης που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απώλεια βάρους κατά τη λήψη.

Η ελάχιστη δοσολογία ορίζεται σε 5 mg ημερησίως, ενώ τα 2,5 mg λαμβάνονται 2 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι μεταξύ των γευμάτων όπως περιγράφεται παραπάνω. Περιμένετε τουλάχιστον 20-30 λεπτά μέχρι να φάτε μετά τη χορήγηση.


Μέγιστα αποτελέσματα: Για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα κατά τη λήψη αυτού του συμπληρώματος, θα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες οδηγίες δοσολογίας.

Οι δόσεις των 0,2 mg / kg σωματικού βάρους έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την αύξηση της καύσης λίπους χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στις καρδιαγγειακές παραμέτρους όπως ο καρδιακός ρυθμός και η αρτηριακή πίεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δόση: 14 mg για ένα άτομο 150 lb, 18 mg για ένα άτομο 200 lb και 22 mg για ένα άτομο 250lb.


Yohimbine HCl rawΣχετικά προϊόντα


ΑΝΔΡΙΚΟ ΕΝΤΑΞΕΙ
Cialis (ταδαλαφίλη) CAS: 171596-29-5
Κιτρικό άλας σιλδεναφίλης CAS: 171599-83-0
Μεσυλικό σιλδεναφίλη (σιλδεναφίλη) CAS: 139755-83-2
Σιλδεναφίλη (Viagra) CAS: 139755-83-2
vardenafil (Levitra) CAS: 224785-91-5
Avanafil CAS: 330784-47-9
Ακετυλοδεναφίλη (Hongdenafil) CAS: 831217-01-7
Dutasteride CAS: 164656-23-9
Finasteride CAS: 98319-26-7
Υοξιμίνη HCI CAS: 65-19-0


Οι 3 εγγυήσεις μας


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή εγγύηση:
1) Πρότυπο: Επιχειρησιακό πρότυπο
2) Όλη η καθαρότητα ≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Εγγύηση γρήγορης και ασφαλούς παράδοσης:
1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 14 ώρες μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης
2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.
3) Τελωνειακό ποσοστό ≥99%
4) Έχουμε το δικό μας πράκτορα / remailer / διανομέα που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλώς, και έχουμε αποθέματα εκεί για μεταφορά.

3 Warmhearted Εξυπηρέτηση μετά την πώληση Εγγύηση:
1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.
2) Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Οι φωτογραφίες και οι αριθμοί παρακολούθησης του αγροτεμαχίου θα σας αποσταλούν μόλις προετοιμαστεί. Οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

 

Συχνές ερωτήσεις


1. Τι υπηρεσίες προσφέρετε;
Μπορούμε να προσφέρουμε τα Προσαρμοσμένα Προιόντα, τα Ημικατεργασμένα προϊόντα, τα Τελικά προϊόντα, την υπηρεσία ΚΑΕ.
Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τυποποιήσεις, μείγματα και συσκευασία κατά παραγγελία. Το MOVERS είναι η πλήρης πηγή σας για τα πιο δυνατά και δημοφιλή φυσικά συστατικά του σήμερα και του αύριο. Με εμπειρία από περισσότερα από 500 προϊόντα τύπου, αν μπορείτε να οραματιστείτε ένα λειτουργικό προϊόν, μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

2. ΠΟΙΑ θα είναι η παραγγελία μου;
Τα προϊόντα που βρίσκονται στο απόθεμα συνήθως αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Εάν ένα προϊόν δεν είναι σε απόθεμα, ο χρόνος ανακύκλωσης ποικίλλει, αλλά γενικά είναι περίπου 1-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

3. Πουλάτε μικρές ποσότητες στους τελικούς χρήστες;
Δεχόμαστε οποιαδήποτε ποσότητα για παραγγελία, από γραμμάρια σε τόνους.

4. Έχετε την ταυτότητα δοκιμής των προϊόντων σας;
Ναι, δοκιμάζουμε την ταυτότητα για όλες τις εισερχόμενες πρώτες ύλες πριν από την παραγωγή των αποσπασμάτων στη χώρα προέλευσης. Το αναγνωριστικό δοκιμής πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επεξεργασίας μας βοηθά να σας παραδώσει τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.


Yohimbine HCl powder

Hot Tags: yohimbine hcl σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like