Vardenafil CAS.224785-91-5

Vardenafil CAS.224785-91-5

Το vardenafil (INN) είναι ένας αναστολέας PDE5 που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Οι ενδείξεις και αντενδείξεις του vardenafil είναι οι ίδιες όπως και με άλλους αναστολείς της PDE5. είναι στενά συνδεδεμένη σε λειτουργία με.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στοματικές στεροειδείς ορμόνες Σκόνη βαρδεναφίλης για ανικανότητα φύλου CAS αρ. 224785-91-5

Foshan Xinhang Βιολογική Τεχνολογία, Ltd

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Λέξεις-κλειδιά: Levitrthat; Fardenafil, Vardenafil


1. Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στην επαφή με τη Morgan για περισσότερες λεπτομέρειες.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Το vardenafil (INN) είναι ένας αναστολέας PDE5 που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Οι ενδείξεις και αντενδείξεις του vardenafil είναι οι ίδιες όπως και με άλλους αναστολείς της PDE5. είναι στενά συνδεδεμένη σε λειτουργία με. Η διαφορά μεταξύ του μορίου Vardenafil και του κιτρικού είναι ότι ένα άτομο αζώτου έχει διαφορετική θέση και την αλλαγή της ομάδας μεθυλίου του δακτυλίου πιπεραζίνης σε μια ομάδα αιθυλίου. Η ταδαλαφίλη διαφέρει δομικώς από αμφότερα και από το Vardenafil. Ο σχετικά σύντομος αποτελεσματικός χρόνος του Vardenafil είναι συγκρίσιμος, αλλά κάπως μεγαλύτερος από τον.
Το Vardenafil, όπως και με όλους τους αναστολείς της PDE5, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άνδρες που παίρνουν νιτρικά φάρμακα, διότι ο συνδυασμός τους με το Vardenafil μπορεί να προκαλέσει δυνητικά απειλητική για τη ζωή υπόταση (χαμηλή αρτηριακή πίεση).
Επιπλέον, το Vardenafil επιμηκύνει το διάστημα QT. Επομένως, δεν πρέπει να λαμβάνεται από άνδρες που λαμβάνουν άλλα φάρμακα που επηρεάζουν το διάστημα QT (όπως Amiodarone).


2. Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντος: Vardenafil
Ψευδώνυμο: Levitrthat; Fardenafil
Μοριακός τύπος: C23H32N6O4S
Αριθμός CAS: 224785-91-5
Μοριακός τύπος: C23H32N6O4S
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Κατασκευαστής: Hezhong
Χρόνος παράδοσης: εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής
Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS
Δοκιμασία: 98%
Εμφάνιση: Λευκή έως σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη, άοσμη, λίγο φρεσκάδα, υφή σε νερό, αιθανόλη
Συσκευασία: 1 kg / τσάντα από φύλλο αλουμινίου
Χρήση: Είναι φαρμακευτική πρώτη ύλη που ενδείκνυται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

3. Εφαρμογές:

Το vardenafil είναι ένας αναστολέας της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5). Λειτουργεί βοηθώντας στην αύξηση της ροής του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης.
Αυτοί οι άνδρες που έχουν λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία) και τον σεξουαλικό ενθουσιασμό βοηθούνται από το Vardenafil, πρώτα απ 'όλα, αλλά διαταράσσουν τα αιμοφόρα αγγεία, πραγματοποιώντας μια στύση.
Το vardenafil όχι μόνο βοήθησε τους περισσότερους άνδρες να επιτύχουν στύσεις, αλλά και οι άνδρες ήταν σε θέση να διατηρήσουν τις στύσεις τους και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη σεξουαλική επαφή ».
Πέρα από τις ενδείξεις για στυτική δυσλειτουργία, το vardenafil μπορεί να είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης, όπου μπορεί να αυξήσει σημαντικά το χρόνο από την κολπική διείσδυση στην εκσπερμάτιση.
Το Vardenafil, όπως και με όλους τους αναστολείς της PDE5, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άνδρες που παίρνουν νιτρικά φάρμακα, διότι ο συνδυασμός τους με το Vardenafil μπορεί να προκαλέσει δυνητικά απειλητική για τη ζωή υπόταση (χαμηλή αρτηριακή πίεση).
Επιπλέον, το Vardenafil επιμηκύνει το διάστημα QT. Επομένως, δεν πρέπει να λαμβάνεται από άνδρες που λαμβάνουν άλλα φάρμακα που επηρεάζουν το διάστημα QT (όπως Amiodarone)


4. λεπτομέρειες λεπτομέρειες

Βαρδεναφίλη

5, Προδιαγραφές προϊόντων

Συσκευασία & Παράδοση:
Επαρκές απόθεμα. Για την παράδοση αμέσως την ίδια ημέρα κατά την παραλαβή της πληρωμής.
Εξειδικευμένος και επαγγελματικός εφοδιαστικός πράκτορας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη παράδοση και ασφαλή αποστολή.
Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας. Η γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να διευθετηθεί για να εγγυηθεί το τελωνειακό δελτίο.
Οι εικόνες συσκευασίας και ο κωδικός πρόσδεσης παρέχονται εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα.


Συχνές ερωτήσεις

Ε1: Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα

Α: Ναι, μπορούμε να προμηθεύσουμε το δωρεάν δείγμα, αλλά το κόστος αποστολής θα πληρώνεται από τους πελάτες μας.


Ε2: Πώς να ξεκινήσετε τις παραγγελίες ή να πραγματοποιήσετε πληρωμές

Α: Το τιμολόγιο Proforma θα αποσταλεί πρώτα μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, που επισυνάπτεται στις τραπεζικές μας πληροφορίες. Πληρωμή από T / T, Western Union ή MoneyGram ή μεσεγγύηση


Ε3: Πώς να επιβεβαιώσετε την Ποιότητα του Προϊόντος πριν από την πραγματοποίηση παραγγελιών

Α: Μπορείτε να πάρετε δωρεάν δείγματα για ορισμένα προϊόντα, θα πρέπει μόνο να πληρώσετε το κόστος αποστολής ή να κανονίσετε ένα courier σε μας και να πάρετε τα δείγματα.

Μπορείτε να μας στείλετε τις προδιαγραφές και τα αιτήματα των προϊόντων σας, θα κατασκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματά σας.


Q4: Υπάρχει έκπτωση

Α: Η διαφορετική ποσότητα έχει διαφορετική έκπτωση.


Ε5: Πώς αντιμετωπίζετε τα ποιοτικά παράπονα

Α: Πρώτα απ 'όλα, ο ποιοτικός μας έλεγχος θα μειώσει το πρόβλημα ποιότητας σχεδόν στο μηδέν. Εάν υπάρχει a

πραγματικό πρόβλημα ποιότητας που προκλήθηκε από εμάς, θα σας στείλουμε δωρεάν προϊόντα για αντικατάσταση ή επιστροφή της απώλειας σας.

Hot Tags: vardenafil cas.224785-91-5, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like