Ακατέργαστη σκόνη υδροχλωρικής δαποξετίνης

Η πρόωρη εκσπερμάτωση (PE) είναι η πιο κοινή αρσενική σεξουαλική δυσλειτουργία. Οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας: Whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Φαρμακευτική Υδροχλωρική Δαποξετίνη για ανδρική σεξουαλική ευαισθητοποίηση

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Ονομασία προϊόντος: Dapoxetine Hydrochloride

Συνώνυμα: d-Δαποξετίνη; DL-Dapoxetine

CAS: 129938-20-1, 119356-77-3

MF: C21H23NO. ΗΟΙ

ΜΒ: 341.88

Καθαρότητα: 99% min

Χρήση: Αντιμετωπίστε την πρόωρη εκσπερμάτωση και τη στυτική δυσλειτουργία.

Συσκευασία: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών για συσκευασία.

Χαρακτήρας: Λευκό έως υπόλευκο Κυρταλλικό Στερεό, άοσμο, ελαφρώς γλυκιά γεύση.


Περιγραφή προϊόντος:


Η υδροχλωρική δαποξετίνη είναι ένα από του στόματος φάρμακο για τη θεραπεία του ED που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτωσης, της εξασθένισης της στυτικής λειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτωσης έχει πολύ σημαντικές βελτιώσεις. Υπάρχουν πάνω από 1500 έγγραφα για να αποδείξουν ότι προκαλούνται από διαφορετικές αιτίες ανικανότητα πρόωρη εκσπερμάτιση, γνώριζαν ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι πάνω από 80% και δείχνουν την αξιόπιστη θεραπευτική του δράση, μέσω της χρήσης περισσότερων από 20 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, αποδείχθηκε η μακροπρόθεσμη σταθερότητα, η ασφάλεια 25 έως 60 λεπτών λειτουργίας εργασίας που συμπίπτει με το χρόνο που απαιτείται για την ερωτική εξάσκηση, γνώριζε την προσαρμογή του χρόνου στον υψηλότερο χρόνο συγκέντρωσης φαρμάκων, βοηθούσε τόσο τον σύζυγο όσο και τη σύζυγο μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Αρχικά, το υδροχλωρίδιο χορηγείται ως δισκίο των 30 mg μία έως τρεις ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή. Η δόση μπορεί να αυξηθεί από το γιατρό συνταγογράφησης στα 60 mg, ανάλογα με την απόκριση και την ανοχή.


Εφαρμογή:


Αντιμετωπίστε την πρόωρη εκσπερμάτωση και τη στυτική δυσλειτουργία.

Επειδή η έλλειψη ειδικής θεραπείας εγκρίσεως για ΡΕ στις Η.Π.Α. και κάποιες άλλες χώρες, άλλα SSRIs όπως η φλουοξετίνη, η παροξετίνη, η σερτραλίνη, η φλουβοξαμίνη και η σιταλοπράμη έχουν χρησιμοποιηθεί ως φάρμακα εκτός έδρας για τη θεραπεία της ΡΕ. Η μετάλλαξη του Waldinger δείχνει ότι η χρήση αυτών των συμβατικών αντικαταθλιπτικών αυξάνει το IELT από δύο σε εννέα φορές πάνω από τη γραμμή βάσης σε σύγκριση με τρία έως οκτώ φορές όταν χρησιμοποιείται. Ωστόσο, αυτές οι SSRIs πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά προκειμένου να επιτευχθεί ουσιαστική αποτελεσματικότητα και ο μακρύς χρόνος ημίσειας ζωής αυξάνει τον κίνδυνο συσσώρευσης φαρμάκου και ως εκ τούτου αυξάνει τις ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η μείωση της σεξουαλικής λίμπιντο και η πρόκληση στυτικής δυσλειτουργίας. , από την άλλη πλευρά, είναι μια ταχείας δράσης SSRI. Απορροφάται γρήγορα και εξαλείφεται από το σώμα μέσα σε λίγες ώρες. Αυτή η ευνοϊκή φαρμακοκινητική ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο συσσώρευσης του φαρμάκου στο σώμα και επομένως μειώνει τις παρενέργειες.


Χρήση:


Η υδροχλωρική δαποξετίνη είναι ένα από του στόματος φάρμακο για τη θεραπεία της Εϋ, που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτωσης, της εξασθένισης της στυτικής λειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτωσης έχει πολύ σημαντικές βελτιώσεις. Υπάρχουν πάνω από 1500 έγγραφα για να αποδείξουν ότι προκαλούνται από διαφορετικές αιτίες ανικανότητα πρόωρη εκσπερμάτιση, γνώριζαν ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι πάνω από 80% και δείχνουν την αξιόπιστη θεραπευτική του δράση, μέσω της χρήσης περισσότερων από 20 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, αποδείχθηκε η μακροπρόθεσμη σταθερότητα, η ασφάλεια 25 έως 60 λεπτών λειτουργίας εργασίας που συμπίπτει με το χρόνο που απαιτείται για την ερωτική εξάσκηση, γνώριζε την προσαρμογή του χρόνου στον υψηλότερο χρόνο συγκέντρωσης φαρμάκων, βοηθούσε τόσο τον σύζυγο όσο και τη σύζυγο μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.


Αρχικά, το υδροχλωρίδιο χορηγείται ως δισκίο των 30 mg μία έως τρεις ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή. Η δόση μπορεί να αυξηθεί από το γιατρό συνταγογράφησης στα 60 mg, ανάλογα με την απόκριση και την ανοχή. Το δισκίο πρέπει να λαμβάνεται με νερό και μπορεί να λαμβάνεται με ή χωρίς τροφή, καθώς η απορρόφηση δεν επηρεάζεται από τα τρόφιμα.


Δοπροξετίνη υδροχλωρική Δοσολογία:


Για πρόωρη εκσπερμάτωση και στυτική δυσλειτουργία (Ενήλικες):

Η συνιστώμενη δόση του Dapoxetine hydrochloride για ενήλικες είναι 30-60 mg / ημέρα. Η μέγιστη δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 mg / ημέρα. Πάρτε το Dapoxetine hydrochloride τουλάχιστον δύο ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή για να επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη θεραπείας.


Πώς να κάνετε μια παραγγελία:


1. Ονομάστε την ανάγκη σας (ποιο προϊόν, ποσότητα)

2. Η πλήρης πληρωμή θα γίνει αφού καταλήξουμε σε συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες.

3. Το δέμα αποστέλλεται μετά την παραλαβή της πληρωμής.

4. Πληροφορίες σχετικά με το δέμα θα προσφέρονται (φωτογραφία, αριθμός παρακολούθησης)

5. Τέλος θα λάβετε το δέμα σε 3 ~ 7 ημέρες.


Το πλεονέκτημά μας:


1.Good ποιότητας.Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό συνθήκες GMP σύμφωνα με την τυποποιημένη λειτουργία

2.Διευθυντικές μέθοδοι συσκευασίας.Για την ασφάλειά σας και την εξασφάλιση της παράδοσης, όλα τα προϊόντα θα συσκευάζονται με τρόπο διακριτικό ώστε να αποφεύγονται τυχόν υποψίες, δεν θα εμφανίζεται κανένα σχετικό όνομα στεροειδών στα αγροτεμάχια.

3.99.99% ποσοστό εκτελωνισμού.Έχουμε πλούσια εμπειρία σε αποστολές δεμάτων σε όλο τον κόσμο.

4. Ενέσιμο στεροειδές.Προσφέρουμε τη σκόνη τήξης σε υγρή service.And το πλοίο το υγρό σε ειδικές φιάλες.


Γιατί εμάς:


1, υψηλής ποιότητας υπό αυστηρό σύστημα QC / QA με εργοστασιακή τιμή GMP

2, γρήγορη και ασφαλής παράδοση με ασφαλή και διακριτική αποστολή

3, Παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την ολοκλήρωση των πόρων μας, μπορούμε έτσι να δημιουργήσουμε περισσότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για εσάς!


Αν έχετε νέα ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Hot Tags: dapoxetine υδροχλωρική ακατέργαστη σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική

Εξεταστική

You Might Also Like