Dutasteride σκόνη για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης

Το Dutasteride / Avodart χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των μαλλιών. Παρέχουμε στεροειδή σε σκόνη, στεροειδή, έτοιμο πετρέλαιο, πεπτίδια, βερμούδες και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Κάθε ανάγκη επικοινωνίας: whatsapp: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com

Λεπτομέρειες προϊόντος

steroid store

Πούδρα Dutasteride / Avodart για την ανάπτυξη των μαλλιών

Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Dutasteride / Avodart (στεροειδή)

Dutasteride / Avodart CAS Νο .: 164656-23-9

Δοκιμασία Dutasteride / Avodart: 99%

Dutasteride / Avodart Μοριακός τύπος: C27H30F6N2O2

Dutasteride / Avodart Μοριακό Βάρος: 528.53

Συσκευασία Dutasteride / Avodart: 1 kg / τσάντα / τσάντα από φύλλο αλουμινίου

Dutasteride / Avodart Πρότυπο: Επιχείρηση

Dutasteride / Avodart Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Χρήση Dutasteride / Avodart: Διεύρυνση του προστάτη, τριχόπτωση τριχόπτωσης, σμηγματορροϊκή αλωπεκία, κληρονομική τριχόπτωση


Περιγραφή προϊόντος:


Το Dutasteride (εμπορικό όνομα Avodart) είναι ένας διπλός αναστολέας 5-α αναγωγάσης που αναστέλλει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Χρησιμοποιείται για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Ωστόσο, αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.


Dutasteride χρήσιμο για τα συμπτώματα της καλοήθους προστατικής υπερπλασίας (BPH). η οποία είναι γνωστή ως "διευρυμένος προστάτης". Σε αυτούς που εξετάζουν τακτικά αναστολέα 5-άλφα-αναγωγάσης (finasteride και dutasteride) μειώνουν τον συνολικό κίνδυνο διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη, ωστόσο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να διαπιστωθεί εάν έχουν επίδραση στον κίνδυνο θανάτου και μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα των πιο σοβαρών περιπτώσεων.


Εφαρμογή:


Αυτή η κατηγορία φαρμάκων αυξάνει τα ποσοστά της στυτικής δυσλειτουργίας (με προβλήματα ανάπτυξης μεταξύ 5% και 9% μετά την έναρξη της χρήσης τους). Αυτό συνδέεται με χαμηλότερη ποιότητα ζωής και μπορεί να προκαλέσει άγχος στις σχέσεις. Υπάρχει επίσης μια σχέση με μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Έχει αναφερθεί ότι αυτές οι ανεπιθύμητες σεξουαλικές παρενέργειες μπορεί να παραμείνουν ακόμη και μετά τη διακοπή του φαρμάκου. Το FDA πρόσθεσε μια προειδοποίηση στο dutasteride για έναν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη υψηλής ποιότητας.


Ενώ δεν έχει τεκμηριωθεί η πιθανότητα για θετικές, αρνητικές ή ουδέτερες αλλαγές στον πιθανό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη με τη ντουταστερίδη, υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί προσωρινά να μειώσει την ανάπτυξη και τον επιπολασμό των καλοήθων όγκων του προστάτη, αλλά θα μπορούσε επίσης να αποκρύψει την έγκαιρη ανίχνευση του προστάτη Καρκίνος.


Ο πρωταρχικός τομέας ανησυχίας είναι για ασθενείς που μπορεί να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη ενώ παίρνουν dutasteride για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να καθυστερήσει τη διάγνωση και την έγκαιρη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο αυτών των ασθενών να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη υψηλής ποιότητας.


Καρκίνος του προστάτη:


Το FDA πρόσθεσε προειδοποίηση στο dutasteride για αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη υψηλής ποιότητας. Ενώ δεν έχει τεκμηριωθεί η πιθανότητα για θετικές, αρνητικές ή ουδέτερες αλλαγές στον πιθανό κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη με dutasteride, να μειώσει την ανάπτυξη και τον επιπολασμό των καλοήθων όγκων του προστάτη, αλλά θα μπορούσε επίσης να αποκρύψει την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη. Ο πρωταρχικός τομέας ανησυχίας είναι για ασθενείς που μπορεί να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη ενώ παίρνουν dutasteride για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να καθυστερήσει τη διάγνωση και την έγκαιρη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο αυτών των ασθενών να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη υψηλής ποιότητας.


Dutasteride Δοσολογία:


Το Dutasteride, στα 2,5mgs / ημέρα, είναι περίπου 1,5 φορές πιο αποτελεσματικό από το Finasteride στα 5mgs / ημέρα, για τη θεραπεία της τριχόπτωσης (τόσο σταματώντας όσο και αναζωογονώντας). Επιπλέον, το Dutasteride μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην ίδια δόση για τη θεραπεία της διεύρυνσης του προστάτη και μια λιγότερο γνωστή επίδραση του Dutasteride (και πάλι στην ίδια δόση) είναι η θεραπεία της ακμής (4) που προκαλείται από υπερβολική κατανάλωση ανδρογόνων στο σώμα.

Dutasteride--powder


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1. Πλούσια εμπειρία.

Έχοντας εξειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια, έχουμε πλούσια εμπειρία και ευρύ δίκτυο πωλήσεων γύρω από τη λέξη. Τα στεροειδή και οι ορμόνες μας εξάγονται στο εξωτερικό, όπως η Ευρώπη, η Αφρική, η Ασία, η Αμερική και άλλες χώρες. Δεν έχουμε καλή ανταπόκριση από τον πελάτη μας, αλλά έχουμε επίσης δημιουργήσει μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους.


2. Μεγάλη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα.

Η καλή ποιότητα είναι ένα μυστικό για την επιτυχία μας. Όλα τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή καθαρότητα. Έτσι, μπορεί να διασφαλίσει την ανάγκη του πελάτη. Καλώς ορίσατε τα δείγματα, MOQ μόλις 10 γραμμάρια.


3. Η ασφαλέστερη και ταχύτερη παράδοση.

Διαθέτουμε μαζικό απόθεμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε την παράδοση εντός 24 ωρών μόλις λάβουμε την πληρωμή. Ο αριθμός παρακολούθησης θα ενημερώνεται γρήγορα μετά την αποστολή. Έχουμε τον δικό μας τρόπο συσκευασίας, ο οποίος θα μπορούσε να μεταφέρει ένα προϊόν από 0,01 κιλά σε 50 κιλά κάθε φορά.


4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση. Θα σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο ενημερωμένων πληροφοριών ASAP. Και δοκιμάστε το καλύτερο για να λύσετε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες!


5. Βιωματική ψώνια

Εκτός από την ακατέργαστη σκόνη στεροειδών και υγρό, προσφέρουμε το διάλυμα ορμονών και τον τύπο. Μπορούμε να σας διδάξουμε πώς να κάνετε διάλυμα ορμονών στο χώρο. Κάθε επίσκεψη στο εργαστήριο μας είναι ευπρόσδεκτη.


Οποιαδήποτε επαφή χρειάζεται:

whatsapp: +8613378646535

ηλεκτρονικά μηνύματα: eleven11@chembj.com


Σχετικά προϊόντα:

Πεπτίδια Πρωτεΐνες Σκόνη στεροειδών
GHRP-2 IGF-1 LR3 17α-Μεθυλ-1-τεστοστερόνη
GHRP-6 IGF-1 LR3 Η αναστροζόλη (Arimidex)
CJC-1295 με DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 ΟΧΙ DAC Follistatin Το undecylenate της Boldenone (EQ)
HGH176-191 HGH Κιτρικό κλομιφαίνιο (Clomid)
PT-141 HCG Το κιτρικό ταμοξιφέν
Η θυμοσίνη β4 (TB500) ΕΡΟ Nolvadex
Ipamorelin HMG Σιλδεναφίλη (Viagra)
Η μελανοτάνη-ΙΙ (ΜΤ-ΙΙ)
Ταδαλαφίλη (Cialis)
Η μελανοτάνη-Ι (ΜΤ-Ι) SARM Letrozole (Femara)
PEG-MGF ΜΚ-2866 (Ostarine) Εξεκτεάνιο (Aromasin)
MGF Ανδρικά (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Μεστερόλη (Proviron)
Sermorelin S-23 Μεθανδροστενολόνη (Dianabol)
Τριπτερολίνη LGD-4033 (Ligandrol) Οξεική Μεθενολόνη
Gonadoreline LGD-3303 Μεθανολόνη Enanthate
Selank ΜΚ-677 (Ibutamoren) Turinabol
BPC-157 SR9009 Δεκανοϊκή νανδρολόνη
Οξυτοκίνη SR9011 Φαινυλοπροπιονικός εστέρας νανδρολόνης
DSIP RAD140 Οξυμεθολόνη (Anadrol)
GHRH YK-11 Stanozolol Coarse (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Μικρονισμένη με Stanozolol (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Οξανδρολόνη (Anavar)


Hot Tags: dutasteride σκόνη για την απώλεια μαλλιών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like