Dutasteride CAS.164656-23-9

Το dutasteride ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς 5-άλφα-αναγωγάσης, οι οποίοι εμποδίζουν τη δράση των ενζύμων 5-άλφα-αναγωγάσης που μετατρέπουν την τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη (DHT).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Dutasteride (Avodart) είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν για την αντιμετώπιση της απώλειας τρίχας. Χρησιμοποιείται επίσης και για τη διόγκωση του φαρμάκου για το υπέρταση του προστάτη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, επικοινωνήστε με το: +8613378646535 Emails: eleven11@chembj.com


Dutasteride (Avodart)

Ελληνικά Συνώνυμα: DUTASTERIDE · GG-745, GI-198745, Duagen, Avodart · GI 198745

CAS ΝΟ .: 164656-23-9

Δοκιμασία: 99%

Μοριακός τύπος: C27H30F6N2O2

Μοριακό Βάρος: 528.53

Συσκευασία: 1 kg / τσάντα / τσάντα από φύλλο αλουμινίου

Πρότυπο: Επιχείρηση

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη


COA:

Στοιχεία δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Περιγραφή

Λευκή ή σχεδόν λευκή σκόνη

Συμμορφώνεται

Ταυτοποίηση

Πληρούν τις απαιτήσεις

Συμμορφώνεται

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

0,2%

Εύρος τήξης

246 ℃ ~ 252 ℃

246 ℃ ~ 248 ℃

Βαριά μέταλλα

≤20ppm

Συμμορφώνεται

Υπόλειμμα κατά την ανάφλεξη

≤0,1%

Συμμορφώνεται

Σχετικές ουσίες

Μεγαλύτερες προσμίξεις ≤0,5%

0,36%

Συνολική πρόσληψη ≤1,0%

0,7%

Χημική δοκιμή

97,0% ~ 103,0%

99,3%

συμπέρασμα

Συμμορφώνεται με το εσωτερικό πρότυπο


Περιγραφή:

Το dutasteride ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς 5-άλφα-αναγωγάσης, οι οποίοι εμποδίζουν τη δράση των ενζύμων 5-άλφα-αναγωγάσης που μετατρέπουν την τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Το Finasteride ανήκει επίσης σε αυτή την ομάδα, αλλά ενώ το dutasteride αναστέλλει αμφότερες τις ισομορφές της 5-άλφα αναγωγάσης, η finasteride αναστέλλει μόνο μία. Ακόμα κι έτσι, μια κλινική μελέτη που έγινε από τη μελέτη GlaxoSmithKline, τη μελέτη EPICS, δεν βρήκε ότι η dutasteride ήταν πιο αποτελεσματική από τη finasteride στη θεραπεία της BPH.


Dutasteride raw powder


Λειτουργία προϊόντος:

Το Dutasteride διατίθεται στο εμπόριο φαρμακευτικά όπως Avodart, Avidart, Avolve, Duagen, Dutas, Dutagen, Duprost. Για άγνωστους λόγους, οι πρώιμες κλινικές δοκιμές για τη dutasteride σταμάτησαν απότομα το 2002 και στη συνέχεια συνεχίστηκαν αργότερα.


Το dutasteride είναι ένας αναστολέας της 5-άλφα-αναγωγάσης, που σημαίνει ότι εμποδίζει τη δράση των ενζύμων 5α-αναγωγάσης, που είναι υπεύθυνα για την 5α-αναγωγή της μετατροπής της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT) με την προσθήκη ενός διπλού δεσμού υδρογόνου.


Το dutasteride αναστέλλει αμφότερες τις ισομορφές της 5a-αναγωγάσης, εμποδίζοντας έτσι τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη. Αυτό καθιστά το Dutasteride μια λογική θεραπεία για την αρρενωπότητα των αρσενικών μοτίβων. Φυσικά, όταν μετατρέπετε λιγότερη τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη, αυξάνετε τα επίπεδα τεστοστερόνης από προεπιλογή (λιγότερη μετατροπή).


Αιτήσεις για το Dutasteride

Το Dutasteride μαζί με το Finasteride είναι αναστολέας 5-άλφα-αναγωγάσης που είναι μια ομάδα φαρμάκων με αντι-ανδρογονικές ιδιότητες που αναστέλλουν τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Αυτή είναι η ίδια χημική ουσία που απαντάται στα Proscar και Propecia και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της υπερπλασίας και της ανδρογονικής αλωπεκίας. Επειδή αυτά τα φάρμακα μειώνουν τα επίπεδα της διϋδροτεστοστερόνης (DHT), χρησιμοποιούνται για την πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης. Χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία των διευρυμένων προστάτων αδένων


Πώς πρέπει να λαμβάνω dutasteride (Avodart);

Πάρτε ακριβώς όπως συνταγογραφήθηκε από το γιατρό σας. Μην παίρνετε μεγαλύτερα ή μικρότερα ποσά ή για περισσότερο από το συνιστώμενο. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών σας.


Πάρτε dutasteride με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.


Το dutasteride μπορεί να λαμβάνεται με ή χωρίς τροφή.


Μην μασάτε, συνθλίβετε ή ανοίγετε μια κάψουλα με dutasteride. Καταπίνετε ολόκληρη την κάψουλα. Το Dutasteride μπορεί να ενοχλήσει τα χείλη, το στόμα ή το λαιμό σας εάν η κάψουλα έχει σπάσει ή ανοιχτεί πριν την καταπιείτε.


Μπορεί να χρειαστούν έως και 6 μήνες για τη χρήση αυτού του φαρμάκου προτού βελτιωθούν τα συμπτώματά σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην σταματήσετε να παίρνετε το dutasteride χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας.


Για να είστε βέβαιοι ότι αυτό το φάρμακο βοηθά την κατάστασή σας και δεν προκαλεί επιβλαβείς επιδράσεις, το αίμα σας ίσως χρειαστεί να δοκιμάζεται συχνά. Ο γιατρός σας θα εξετάσει επίσης το ειδικό για το προστάτη αντιγόνο (PSA) για να ελέγξει για καρκίνο του προστάτη. Επισκεφθείτε το γιατρό σας τακτικά.


Φυλάσσετε το dutasteride σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και θερμότητα. Οι κάψουλες του Dutasteride μπορεί να γίνουν μαλακές και διαπερατές, ή μπορεί να κολλήσουν μαζί εάν είναι πολύ ζεστές. Μην χρησιμοποιείτε καψάκια που παρουσιάζουν ρωγμές ή διαρροές. Επικοινωνήστε με τον φαρμακοποιό σας για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απορρίψετε μια διαρροή κάψουλας dutasteride.


Υπηρεσίες

1) Όσον αφορά κάθε ερώτησή σας, απαντούμε πάντα έγκαιρα και υπομονετικά. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή επιλογή


2) Εάν παραγγείλετε ακατέργαστη σκόνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε COA, Cook Συνταγές Στερεοειδούς Λάδιου, Σχόλια άλλων πελατών


3) Εάν παραγγείλετε Ενέσιμο Στερεοειδές Λάδι, μπορούμε να σας προσφέρουμε φιαλίδια, καουτσούκ πώματα, φίλτρα σύριγγας, Auto-φίλτρο μηχάνημα, Crimper, μηχανή Τύπου, κουτιά, εν τω μεταξύ, Εισαγωγή Χρήση και Ανατροφοδότηση των άλλων πελατών θα προσφερθούν επίσης.


4) Μετά την πληρωμή σας, οι ρυθμίσεις αποστολής και οι συσκευασίες θα παρέχονται εντός 24 ωρών. Ο αριθμός παρακολούθησης θα παρέχεται εντός 36 ωρών


5) Για σημαντικές πληροφορίες για τα δέματα, όπως: Αριστερά αρχική χώρα, Άφιξη στη χώρα προορισμού, Πέρασμα τελωνείου, Έξοδος για παράδοση, Παράδοση, αυτές οι πληροφορίες θα σας αποσταλούν έγκαιρα.


Dutasteride  powder


Σχετικά προϊόντα:

Cypionate τεστοστερόνης

Dianabol

SR9009

MGF

Phenylpropionate τεστοστερόνης

Anavar

LGD4033

CJC-1295 με DAC

Προπιονική τεστοστερόνη

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Οξική τρανbolbolone

Πρωταθλητής Boldenone

Καρδαρίνη

GHRP-6

Sustanon 250

Τ3

YK11

Hexarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (ανδαρίνη)

TB50

Δεκανοϊκή νανδρολόνη

Τ4

Rad140

Οξυτοκίνη

Νανδρολόνη φαινυλοπροπιονικό

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ισορροπία

Κιτρικό ταμοξιφένη

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Αναστροζόλη

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozole

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: dutasteride cas.164656-23-9, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρεμπόριο

Εξεταστική

You Might Also Like